Oferte locuri de munca top

Drumul expres Craiova – Pitesti, legatura cu uzina Ford

Drumul de legătură pentru sporirea capacității de trafic între DN6 (Zona Uzinei Ford) și drumul expres Craiova – Pitesti (Tronsonul 1) va primi finanțare europeană pentru proiectare.

Mai precis, pentru elaborarea studiului de fezabilitate, a proiectului tehnic de execuție inclusiv PAC, detalii de execuție, precum și asigurarea asistenței tehnice pe parcursul execuției lucrărilor și în perioada de garanție a lucrărilor executate.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., în calitate de solicitant, a depus spre finele săptămânii trecute Cererea de Finanțare pentru proiectul menționat.

Acesta în vederea obținerii de finanțare nerambursabilă alocată prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, în cadrul Axei Prioritare 2.

In ce stadiu se afla marile proiecte rutiere din Transilvania

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Studiul de Fezabilitate elaborat, ținând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislației în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.);
  2. Proiect tehnic și Detalii de execuție;
  3. Proiect pentru executarea lucrărilor de construcție (P.A.C.);
  4. Asistență tehnică pe toată perioada de execuție a lucrărilor.

Valoarea totală a proiectului este de 1.791.250 lei și va fi finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 astfel:

* 85% contributia Uniunii Europene din Fondul European de Dezvoltare Regionala – 1.297.669,45 lei,

* 15% contributia proprie – 229.000,49 lei, diferenta reprezentand cheltuieli neeligibile inclusiv TVA.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus