Oferte locuri de munca top

Drumul expres Bucuresti – Alexandria: intarzieri in livrarea SF-ului

Studiul de Fezabilitate pentru Drumul de Mare Viteza București – Alexandria a avut întârzieri, ceea ce a determinat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA să emită proiectantului un certificat negativ.

Documentația trebuia livrată autorității contractante la începutul acestui an, contractul fiind semnat în luna aprilie 2022.

Contractul pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate “Drum de Mare Viteza Bucuresti – Alexandria” a fost atribuit asocierii DP Consult SA – Explan SRL –  SCA Teaha & Fuzesi și are valoarea de 16.122.360 lei, fără TVA.

Până în prezent, proiectantul a trimis CNAIR doar un draft al Studiului de Fezabilitate, la care autoritatea contractantă a emis unele observații. Încă nu este obținut acordul de mediu, mai spun reprezentanții CANIR.

Stadiului contractului până în prezent

* 4 septembrie 2023 – avizare documentație pentru nodurile 4-10

* 3 octombrie 2023 – avizare documentație pentru nodurile 1-3

* 4 octombrie 2023 – au fost transmise observațiile pentru Studiul Topografic revizia 1

* 10 octombrie 2023 – a fost înaintat Studiul Topografic revizia 2

*  20 octombrie 2023 – au fost transmise observațiile asupra documentației aferentă dotărilor.

Contractul prevede elaborarea Studiului de Fezabilitate, asistența tehnică acordată autorității contractante, precum și asistența tehnică acordată autorității contractante pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și exeucție lucrări.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2024

Revista Arena Constructiilor martie 2024

Sus