Oferte locuri de munca top

Drumul de legatura Uzina Ford – DX Craiova Pitești va intra in proiectare

A fost semnat contractul de proiectare a drumului de legătură dintre DN6 (Uzina Ford) și DX Craiova – Pitești. Aceasta după mai multe licitații anulate.

Contractul a fost atribuit singurei asocieri care a depus o ofertă, și anume asocierea HVID Consulting Group (lider) – Grafic Tends.

Valoarea acestuia este de peste 1,23 milioane de lei fără TVA, iar finanțarea va fi efectuată prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM.

Viitorul drum va avea 10 km și va lega drumul național DN6 (Zona Uzinei Ford) și Drumul expres Craiova Pitești (Tronsonul 1).

Contractul asigură elaborarea studiul de fezabilitate,  proiect tehnic de execuție inclusiv PAC, detalii de execuție, asigurarea asisțentei tehnice pe parcursul execuției de lucrări și în perioada de garanție a lucrărilor executate pentru obiectivul de investiție.

Varianta ocolitoare de 170 mil euro

Durata contractului este de 29 de luni din care:

* Etapa I – Studiu de Fezabilitate inclusiv documentatii pentru avize, obtinere avize si acorduri: trei luni;

* Etapa II – Elaborare PT inclusiv D.T.A.C. si DE: două luni;

* Etapa III – Asistenta tehnica este asigurata de proiectant pe perioada de executie a lucrarilor – 24 luni estimat si pentru participarea proiectantului la fazele incluse in programul de control al lucrarilor de executie, avizat de Inspectoratul de Stat în Construcții.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/ aprilie  2023

Sus