Oferte locuri de munca top

Doua tronsoane DN, largite la 4 benzi

Două acorduri de parteneriat pentru lărgirea la 4 benzi a două tronsoane de drum național au fost aprobate de către consilierii județului Bihor.

Astfel, DN19 Oradea – Biharia și DN 79 Oradea – Nojorid vor dispune de două benzi pe sens, iar traficul din aceste zone va fi decongestionat.

Proiectul va fi realizat împreună cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

CJ Bihor se va ocupa de întocmirea documentațiilor iar CNAIR de exproprieri.

Scopul acordurilor este de a colabora în vederea atragerii de fonduri europene în exercițiul financiar 2021 – 2027 pentru realizarea investițiilor.

Noua sursa de agregate minerale pentru un important constructor

Potrivit acordului semnat, drumul către Biharia va fi lărgit la 4 benzi pe un tronson de 3,7 km, între pozițiile km 5+985 – km 9+731.

În cazul acordului pentru tronsonul către Nojorid, acesta prevede lărgirea drumului la 4 benzi pe o distanță de 1,6 km, între pozițiile km 108+730 – 110+330.

Practic, tronsonul este cuprins între Aeroportul Internațional Oradea, unde va fi amenajat un sens giratoriu, și intersecția cu drumul către Livada de Bihor unde, de asemenea, va fi amenajat un sens giratoriu (aici se vor întâlni trei drumuri: DN 79, DC 77 spre Livada de Bihor și noul drum dintre Oradea și Nojorid, aflat în construcție).

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus