Oferte locuri de munca top

Doua oferte pentru reabilitarea unei linii de tramvai din Capitala

Două oferte au fost depuse în cadrul procedurii de achiziție publică pentru atribuirea contractului de reabilitare a liniei 5 de tramvai din municipiul București, a anunțat primarul Nicușor Dan.

Valoarea totală estimată a contractului este de 154.261.253 de lei, fără TVA, iar finanțarea va fi asigurată din fonduri bugetare.

Ofertele depuse aparțin Asocierilor:

* Tancrad (lider), Oldroad Construct, Construcții Erbașu;

* Mari-Vila Com (lider), Luxten Lighting Company, Electromontaj.

Data limită pentru evaluarea ofertelor este 26 februarie 2024, iar criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț.

În cadrul lucrărilor, care fac parte din obiectivul de investiții „Reabilitarea sistemului rutier pe str. Barbu Văcărescu și str. Căpitan Av. Alexandru Șerbănescu de la șos. Ștefan cel Mare la Pod Băneasa”, se vor executa:

– lucrări la calea de rulare și peroane;

– lucrări la reţeaua de contact;

– lucrări la substația de tracțiune Nordului;

– lucrări la sistemul de iluminat public.

Circa 65 mil euro, pentru repararea a 14 km de cale ferata

Totodată, vor fi și lucrări de relocare semaforizare pe bd. Barbu Văcărescu și str. Alexandru Șerbănescu, precum și lucrări la rețelele edilitare.

Durata contractului este de 12 luni.

Investiția pentru modernizarea liniei cinci de tramvai din Capitală a fost aprobată în primă etapă în data de 2 iunie 2022. Proiectul tehnic a fost realizat de Societatea de Transport București.

Lungimea totală a tronsoanelor de linie curentă care vor fi modernizate este de 4,25 kilometri cale dublă. Pe traseu se vor moderniza și 15 peroane.

Investiția pe care PMB o va face pentru reabilitarea acestei linii depășește 228 milioane lei, inclusiv TVA.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus