Solplanet x AeroFix

Două hoteluri ibis vor fi deschise în Arad și Brașov, în 2017

ibisOrbis Hotel Group va deschide în 2017 două hoteluri în România, în Arad şi Braşov.

ibis Styles din Arad va fi primul operat sub acest brand în România. Arad este

una dintre principalele porți de intrare în România și cel mai important nod național și trans-european de transport rutier și cale ferată din vestul țării, aflat la doar 20 de kilometri de granița cu Ungaria.

Hotelul ibis Styles Arad va fi o construcție nouă, se va clasifica în categoria de 3 stele și va cuprinde 72 de camere confortabile, un restaurant, un bar în lobby, o sală de ședințe și o sală multifuncțională pentru conferințe și evenimente.

Mercure Brasov Hotel & SPA este cel de-al doilea hotel Mercure ce se va deschide în România și primul din afara Bucureștiului.

Deschiderea este programată pentru trimestrul al patrulea din 2017, după finalizarea construcției noi, ce va avea 120 de camere. Noul hotel va dispune de un restaurant cu terasă, două baruri, patru săli de conferință și un centru de afaceri. Noul Mercure va cuprinde o zonă de wellness (saună, hammam etc), SPA, centru de fitness și piscină.

Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis Hotel Group confirmă: “România este o piață foarte promițătoare, cu un potențial extraordinar. Dacă ne gândim la PIB-ul crescător și la volumul de piață care s-a îmbunătățit, România este una dintre piețele cheie din regiune și un element important în strategia noastră de dezvoltare. Obiectivul nostru în România este sa ne extindem rețeaua hotelieră și să devenim lideri de piață în următorii ani.”

Orbis Hotel Group este cea mai mare rețea hotelieră din Polonia și Europa de Est iar investitorul său strategic este operatorul hotelier AccorHotels, lider la nivel global.

 

Sus