Oferte locuri de munca top

Două companii americane în competiţia pentru foraje în Marea Neagră

ExxonMobil_Technology_Centre,_Shanghai,_ChinaDupă ce Exxon Mobil şi-a exprimat interesul pentru proiectul de forare de pe malul bulgăresc al Mării Negre, o altă mare companie americană, Andarko, a anunţat că va participa la depunerea de oferte pentru proiect.

Criteriile de atribuire a lucrărilor de forare pe litoralul bulgăresc vor fi aliniate cu standardele euroepene, potrivit autorităţilor de la Sofia, citate de novinite.com. Bulgarii au mai precizat că procedura privind concesionarea blocului de la Han Asparuh va fi una dintre cele mai transparente competiţii de oferte la nivel internaţional.

Reprezentanţii Anadarko au declarat că sunt extrem de interesaţi de proiectul de extragere a gazului. Printre avantajele aduse de potenţialul investitor în proiect se numără rapiditatea deciziilor şi folosirea tehnologiei de ultimă generaţie.

Aceştia vor intra în competiţie cu Exxon Mobil, cea mai mare companie petrolieră din lume, care alături de OMV are un proiect de explorare şi în sectorul românesc al Mării Negre, blocul Neptun.

Sus