Oferte locuri de munca top

Doua asocieri, in competitie pentru SF-ul aeroportului din Galati

Două oferte au fost depuse în cadrul procedurii de achiziție publică lansată pentru atribuirea contractului de realizare a studiului de fezabilitate, inclusiv a studiului de obstacolare, studiul arheologic, studiile de teren și de mediu sau diverse expertize si soluții tehnice privind funcțiunile aeroportului din Galați.

Cele două oferte reunesc 22 de firme înscrise la această licitație, fie în asociere, fie ca subcontractanți pentru cei doi ofertanți, a subliniat Costel Fotea, președintele consiliului județean Galați.

Valoarea estimată a contractului licitat este de 32,1 milioane lei, fără TVA.

Au depus oferte:

* Ofertant unic: Popaescu & Co;

* Asociere: Aduro Impex (lider), Tecno Engineering 2C, We Project Engineering SRL.

Parc eolian cu puterea de peste 130 MW, propus in provincie

Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, a mai spus: “Facem noi pași pentru ca unul dintre cele mai mari și mai importante proiecte de dezvoltare a zonei Galați-Brăila și nu numai să devină realitate.

Pentru această investiție, care este prinsă în Master Planul General de Transport al României, avem și sprijinul specialiștilor de la Autoritatea Aeronautică Civilă din România.

Pentru construirea unui aeroport care să deservească această zonă a țării, lucrăm împreună cu ai noștri colegi de la Consiliul Județean Brăila, având deja semnat un parteneriat în acest sens.”

 

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus