Oferte locuri de munca top

Domeniu viticol din Iaşi scos la licitaţie

StrugureProprietăţile aparţinând companiei Vinia Iaşi sunt scoase la licitaţie la un preţ total pornind de la peste 7 milioane de euro, potrivit unui anunţ publicat de lichidatorul CITR.

Portofoliul cuprinde sediul central Vinia Iaşi cuprinzând construcţii şi bunuri mobile. Imobilul are un preţ de pornire de 2,4 milioane de euro.

În plus sunt scoase la vânzare terenuri cu vie în Cozmești, Moșna evaluate la peste 1,2 milioane de euro, terenuri arabile şi cu vie în Tiglăi, Balș, Cepelnița, Cucuteni, Pârjoaia, Răducăneni evaluate la peste 1,1 milioane de euro.

La acestea se adaugă vinuri de colecţie evaluate la un milion de euro şi alte bunuri mobile precum şi două centre de vinificaţie şi un stoc de vinuri vrac de 400.000 de euro.

Licitațiile se vor ține la sediul lichidatorului judiciar din Bucureşti pe 3 decembrie. În caz de neadjudecare, următoarele licitații vor avea loc în 10 şi 17 decembrie respectiv 5 ianuarieîn aceleași condiții de preț, locație și oră.

Garanția de participare este de 10% din prețul de pornire fără TVA. Caietul de sarcini poate fi achiziţionat de la sediul lichidatorului judiciar.

Sus