Oferte locuri de munca top

Doljul are 334 mil lei pentru investitii

Plenul Consiliului Județean Dolj a aprobat cu unanimitate de voturi bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2019 al Județului Dolj, în sumă totală de peste 590 de milioane de lei, echivalentul a peste 124 de milioane de euro.

Bugetul pentru anul 2019 este mai mare cu 23% mai mare comparativ cu cel din anul precedent.
O creștere substanțială înregistrează și suma aferentă obiectivelor de investiții pentru acest an, care se apropie de 334 de milioane de lei, echivalentul a peste 70 de milioane de euro. Bugetul de investiții este mai mare cu 73% mai mare decât cel din 2018.
În structura veniturilor, o pondere foarte importantă, de aproape 42%, o dețin sumele aferente investițiilor realizate din fonduri nerambursabile, fie prin programe ale Uniunii Europene, fie prin Programul Național de Dezvoltare Locală: peste 228 de milioane de lei, echivalentul a 48 de milioane de euro.
Pe capitole de investiții, primul loc îl ocupă Transporturile, cu o sumă de peste 216 milioane de lei (peste 45 de milioane de euro), ceea ce reprezintă aproape 65% din totalul fondurilor pentru dezvoltare.

 

 

 

Citiți și:

A fost aprobata construirea unui ansamblu cu 19 niveluri in Capitala

Unda verde pentru pentru edificarea unor blocuri cu 12 niveluri

Cine va reabilita drumuri de 144 mil lei 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.2/ aprilie 2019

Sus