Oferte locuri de munca top

Doka România: 20 ani de parteneriate de calitate

Dragi parteneri,

Anul acesta, Doka România a sarbatorit 20 ani de parteneriate de calitate. Indiferent de produsul oferit: fie el sistem inovativ precum Concremote, Dokadek 30 sau clasica placa cofranta 3S, am pus întotdeauna siguranța și eficiența în lucru pe primul plan.

In toata aceasta perioada am reusit sa livram solutii de cofrare de succes in peste 3000 de proiecte.

Pe langa sistemele inovatoare introduse, in acest an am avut si prima editie a evenimentului Parteneri in Constructii organizat de Doka in colaborare cu alti furnizori de renume.

Anul acesta am lansat câteva produse speciale, din dorința de a susține partenerii Doka în optimizarea proceselor de execuție și de oferire a unor produse care să susțină siguranța în lucru.

Dokadek 30 – sistemul rapid și sigur de cofrare a planșeelor – și-a dovedit eficiența în utilizare în cadrul șantierelor de anvergură, dar și în cadrul șantierelor mici.

Plasa de protecție – am început livrarea acestor protecții deja în câteva șantiere importante.

Concremote – sistemul de monitorizare a evoluției rezistenței betonului – și-a demonstrat utilitatea în cadrul primului șantier, de la Kesz – One Floreasca.

Acum, la final de an, dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată sistemelor Doka și pentru parteneriatele de calitate pe care le avem împreună.

Pentru 2019 pregatim deja oferte speciale, dar și sisteme și produse inovative. Pentru acestea, contactati reprezentantii nostri de vanzari.

Vă așteptăm la sediul nostru, să rezolvăm împreună provocarile din șantierele dvs.

Ne puteți găsi și online:

www.oferte-doka.ro – catalog oferte Doka

www.doka.com – prezentare sisteme și componente Doka (cu instrucțiuni de utilizare)

www.youtube.com/user/doka – clipuri de prezentare a produselor Doka

www.facebook.com/DokaRomania/ – pagina de facebook Doka România

 

Sărbători fericite,

Echipa Doka România

 

 

Sus