Oferte locuri de munca top

Doi ofertanti vor sa modernizeze DJ 106 C Sibiu – Cisnadei

Investiția CJ Sibiu privind modernizarea drumului județean 106 C Sibiu –  Cisnădie, pe tronsonul cuprins între ieșirea din municipiul Sibiu și podul peste pârâul Seviș inclusiv, a trezit interes a două firme care au depus oferte în vederea realizării serviciilor de proiectare în faza de proiect tehnic (PT), asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului și execuția lucrărilor.

În competiția pentru realizarea acestui proiect de infrastructură rutieră necesar și mult așteptat de sibieni au intrat:

* Strabag

* Asocierea Total Nsa Construct SRL, DP Cons SRL, Terra Building SRL

Comisia de evaluare a ofertelor estimează că semnarea contractului va fi posibilă în următoarele două luni.

Durata de realizare a serviciilor este de maximum 6 luni pentru etapa de proiectare și de maximum 9 luni pentru etapa de execuție lucrări.

„Am alocat fonduri substanțiale în bugetul pe acest an al Consiliului Județean Sibiu pentru modernizarea DJ 106 C  Sibiu-Cisnădie, pe tronsonul cuprins de la ieșirea din Sibiu și până la podul peste Seviș și ne vom asigura ca investiția să fie realizată în cel mai scurt termen”, a precizat Daniela Cîmpean, președinte CJ Sibiu.

Valoarea estimată a contractului este de aproximativ 15,2 milioane lei fără TVA, proiectul fiind realizat în totalitate din bugetul Consiliului Județean Sibiu.

 

Citiți și:

Investitorii straini pregatesc construirea unui hotel cu 11 etaje in nordul Bucurestiului

Viitoare unitate industriala, cu peste 3 mii mp suprafata construita

Teren de peste 9 mii mp, in pregatire pentru spatii industriale

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

 

 

Sus