Oferte locuri de munca top

Documentatie de circa 53 mil lei trebuie actualizata

În cel mult trei luni, proiectantul care va câștiga licitația organizată de municipiului Iași, va trebui să actualizeze studiile topografic, geotehnic și de fezabilitate, proiectul tehnic și documentația economică, documentația de execuție a lucrărilor, devizul general și pe categorii etc. pentru consolidarea și reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” din municipiul Iași.

Municipalitatea deține o documentație necesară pentru inițierea lucrărilor, însă aceasta a fost realizată în cursul anului 2018, când valoarea lucrărilor era estimată la 52.615.728 lei.

Date fiind creșterile de costuri ale materialelor și forței de muncă, documentația trebuie actualizată. Astfel, pentru o sumă de maxim 13.000 lei, fără TVA, proiectantul contractat în urma licitației va trebui să actualizeze documentația.

În acest scop municipalitatea va lansa o procedură de achiziție publică pentru achiziția serviciilor de „Actualizare proiectare documentație tehnico-economică pentru Colegiul Pedagogic «Vasile Lupu»”.

Documentația actualizată este necesară pentru ca proiectul „Refuncţionalizare și reabilitare corp C1 liceu și corp C2 cantină – aleea Mihail Sadoveanu, nr. 46” să poată fi depus și inclus în Planul Național de Redresare și Reziliență.

Proiectul presupune efectuarea de lucrări la cele două corpuri de clădire menționate de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu”, corpuri de clădire degradate și care necesită lucrări de consolidare și reabilitare.

În perioada 2018 – 2020 Primăria Municipiului Iași a finanțat lucrările de reabilitare și consolidare a clădirii internat a Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” în valoare totală de peste 6.000.000 de lei.

Cunoscut dezvoltator pregateste o noua dezvoltare rezidentiala in Capitala

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie 2022

Sus