Solplanet x AeroFix

DNA face perchezitii la Primaria Capitalei

1655.jpg Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au facut perchezitii miercuri la Primaria Capitalei. Sunt vizati doi directori, Madalin Dumitru, directorul Directiei de Infrastructura si Ion Dedu, directorul Directiei de Transport, potrivit unor surse din piata.
Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie – au confirmat ca efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011 – 2014, a unor fapte de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie, fiind vizati functionari cu atributii in derularea de contracte finantate din bani publici.
„In cursul zilei de 28 mai 2014, ca urmare autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 20 locatii situate in municipiul Bucuresti si in localitati din judetul Ilfov, la sediile unor societati comerciale, institutii publice si la domiciliile unor persoane. In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate si informativ din partea Serviciului Roman de Informatii, precum si de sprijinul Brigazii Speciale de Interventii a Jandarmeriei”, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Sus