Oferte locuri de munca top

DN7CC – Centura Calimanesti: inchisa, din nou, din cauza alunecarilor de teren

UPDATE: Începand cu ora 15:45 circulația rutieră a fost reluată pe DN7CC – Centura Călimănești. Au fost montați parapeți pe marginea drumului și balize axial.

Drumul național DN7CC – Centura Călimănești a fost închis din nou după ce alunecarea de teren s-a reactivat noaptea trecută.

Nu este prima situație de acest fel, pe ruta respectivă. În a doua zi de Paște, circulația rutieră a fost închisă din cauza unei alunecări de teren care a antrenat cantități însemnate de material aluvionar, pietre și arbori.

Ca urmare a acelei alunecări, au fost dislocate utilaje și autocamioane de la SDN Vâlcea și Secția de Producție pentru reluarea circulației.

S-a apelat și la alpiniștii utilitari, pentru rănguire, și la administratorul fondului forestier pentru tăierea și îndepărtarea arborilor rupți sau care prezentau risc pentru muncitori și au fost transportați peste 2000 mc de pământ din zona alunecării.

Circulația rutieră a fost reluată pe 19 aprilie, fiind impuse restricții pentru lucrări, fără închidere totală. Dar, după alunecările din noaptea trecută, traficul a fost închis din nou pe DN7CC – Centura Călimănești, circulația rutieră fiind deviată pe DN7.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/ aprilie  2023

Sus