Oferte locuri de munca top

DN71 Targoviste – Sinaia are constructor desemnat

Unica ofertă depusă pentru atribuirea contractului de lărgire la patru benzi a tronsonului DN71 Târgoviște – Sinaia a fost desemnată câștigătoare.

Valoarea contractului este de peste 1,158 miliarde de lei fără TVA.

Ofertantul desemnat câstigator este Asocierea de firme turce Esta İnşaat Sanayi Lojistik Ve Diş Ticaret Anonim Şirketi (lider) – Gün Al Madencilik İnaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi.

Durata contractului este de 48 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare și 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor.

Traseul începe de la ieșirea de nord a municipiului Târgoviște, traversează orașele Pucioasa, Fieni, Sinaia și comunele Aninoasa, Doicești, Moțăieni, Pietroșița și Moroieni, alternând cu zone de extravilan și se termină la intersecția cu DN1 în Sinaia la km. 120+400 al DN1.

În perioada imediat următoare, CNAIR va iniția demersurile necesare în vederea semnării contractului de lucrări.

Proiectul are ca scop realizarea unor sectoare de drum omogene prin modernizarea DN71 pe sectorul Târgoviște – Sinaia (km. 51+041 – km. 109+905) în vederea asigurării infrastructurii de bază necesară cererii de transport în creștere, asigurând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Va fi reluata licitatia anulata, pentru furnizare de mixturi asfaltice

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus