Oferte locuri de munca top

DN 65 Craiova-Slatina ar putea fi reabilitat în 2015

S8000822Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova a inclus drumul naţional Craiova Slatina în programul de reabilitare pentru anul acesta.

“În propunerea de program de lucrări întreţinere pe anul 2015 s-a prevăzut execuţia a 23,241 km de covor asfaltic şi execuţia a 23,741 km de ranforsare sistem rutier, lucrări care se vor executa în limita fondurilor alocate “, se arată în răspunsul dat de Ministerul Transporturilor la interpelarea deputatului de Olt, Dumitru Niculescu.

În prezent pe porţiunea aflată sub jurisdicţia Direcţiei de Drumuri şi Poduri Slatina sunt gropi pe podurile Gengea şi Corneş unde au apărut probleme ale hidroizolaţiei.  Aceste sectoare sunt în reparaţii, au mai specificat reprezentanţii Ministerului Transporturilor.

DN 65 este alternativa până la construirea autostrăzii Piteşti-Slatina-Craiova, proiect inclus Master Planul de Transport, cu termen de finalizare 2020.

Deputatul Dumitru Niculescu este de părere că pe drumul naţional 65 gropile sunt din ce în ce mai frecvente iar reparaţia lor presupune o lucrare de mare anvergură.

Sus