Oferte locuri de munca top

DJ 601A Chiajna – Dudu – Rosu, pe lista de investitii a CJ Ilfov

Tronsonul din DJ 601A, care traversează comuna Chiajna în nord-vestul județului Ilfov, ar urma să primească finanțare pentru a fi modernizat, proiectul fiind introdus pe lista investițiilor pe care Consiliul Judetean Ilfov le face în infrastructură.

Tronsonul este cuprins între limita cu Municipiul București și Centura București (DNCB). Lucrările de modernizare și reabilitare au o valoare totală estimată de peste 53 de milioane de lei.

CJ Ilfov își propune asigurarea surselor de finanțare pentru acest obiectiv și pentru alte obiective de interes județean prin intermediul Programului Operațional Regional.

Drumul județean 601A deservește satele comunei, Chiajna, Dudu și Roșu.

Lucrarea se va întinde pe 5,75 km și cuprinde următoarele componente:

* Îmbrăcăminte asfaltică;

* Amenajare drumurile laterale;

* Amenajare trecerea la nivel cu calea ferată;

* Trotuare si accese la proprietăți;

* Amenajare spații verzi;

* Construirea unui sens giratoriu la intersecția drumului județean 601 A cu Strada Drumul Gării;

* Lucrări de colectare, dirijare și evacuare a apelor pluviale – sistem de canalizare pluvială, cămine de vizitare, guri de scurgere, stație de pompare prefabricată, separator hidrocarburi;

* Siguranța circulației prin – marcaje, indicatoare rutiere, parapet metalic, butoni stradali solari, borne kilometrice.

Proiecte rutiere, in valoare de aproape 21 mil euro, aprobate

Reabilitarea acestui sector de drum este un real ajutor pentru locuitorii din comuna Chiajna, ajutând la descongestionarea traficului, diminuarea timpului de acces pe acest traseu, precum și crearea unor legături rutiere/pietonale mai bune.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus