Oferte locuri de munca top

Din toamna incep lucrarile de renovare a Palatului Administrativ Maramures

Palatul Administrativ Maramureș a fost trecut, prin hotărâre de Guvern aprobată ieri, din din domeniul public al statului în domeniul public al Judeţului Maramureş.

În clădirea din municipiul Baia Mare, de pe strada Gheorghe Șincai 46, își desfășoară activitatea peste 13 instituții publice din județ.

”Prin soluționarea situației juridice a clădirii se creează și oportunitatea de accesare a fondurilor europene pentru finanțarea proiectului de reabilitare integrală a imobilului, în valoare de 23 de milioane de euro”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Cererea de finanțare va fi depusă în luna iunie 2023, prin Programul Operațional Regional.

”Lucrările de reabilitare vor începe din această toamnă”, a mai precizat Ionel Bogdan.

Contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a Palatului Administrativ Maramures are o valoarea estimată de circa 144 milioane lei fără TVA.

În cadrul licitației lansată pentru atribuirea acestui contract a fost depusă o singură ofertă, și anume cea a asocierii de firme Euras (lider), Cubicon Invest, Avril, Construcții Erbașu.

Oferta se află în etapa de evaluare financiară până la 4 iulie a.c., autoritatea contractantă fiind CJ Maramureș.

Durata estimată de execuție a proiectului este de 2 ani de la începerea lucrărilor, a precizat președintele Consiliului Județean Maramureș.

Statie de biogaz, in curs de autorizare

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus