Oferte locuri de munca top

Diana Tenea – noul secretar general al Ministerului Cercetarii

A fost publicată decizia privind exercitarea, cu caracter temporal, a funcției publice vacante din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Astfel, doamna Diana-Doina Țenea, director executiv adjunct al Direcției generale urbanism și patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Constanța, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă de secretar general al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării pentru o perioadă de 6 luni.

Diana Țenea este, totodată, și lector universitar în cadrul Universității Ovidius din Constanța, din septembrie 1999.

A fost director general al Direcției Generale Dezvoltare Regională și Infrastructură în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, din Martie 2013 până în iunie 2020.

A absolvit cu diploma de inginer în construcții căi ferate, drumuri și poduri și a absolvit școala doctorală în inginerie civilă la Universitatea Tehnică de Construcții din București. De asemenea, este licențiată în științe economice, contabilitate și finanțe în cadrul Universității Ovidius din Constanța.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus