Oferte locuri de munca top

Dezvoltatorul Veranda, venituri zero din productie in S1

Consultation.JPG-1Prodplast Imobiliare, dezvoltatorul Veranda Shopping Center,  a raportat venituri zero din exploatare ca urmare a reorientarii companiei catre imobiliare.
“Continuand demersurile de dezvoltare a proiectului imobiliar societatea nu a putut realiza venituri din exploatare. Aceste venituri se vor realiza o data cu finalizarea proiectului imobiliar.”, se arata in raport.
In primele sase luni ale anului veniturile companiei au crescut de peste trei ori fata de aceeasi perioada din 2013 datorita vanzarii de actiuni. Astfel Prodplast Imobiliare raporteaza un profit de peste 600 de mii de lei in prima parte a lui 2014.
Capitalul companiei a crescut de cinci ori fata de 2013 de la 34 de milioane de lei la peste 150 de milioane de lei ca urmare a maririi capitalului social  si a reevaluarii terenurilor de la sfarsitul anului 2013.
In privinta activitatii din 2014 reprezentantii Prodplast precizeaza ca au definitivat solutia de proiect pentru Veranda Shopping Center, au incheiat un contract de inchiriere in viitorul spatiu comercial si au obtinut autorizatia de constructie pentru proiect, toate din fonduri proprii companiei.
In luna august actionarii Prodplast Imobiliare au decis cresterea capitalului social cu 46 de milioane de lei si contractarea unui imprumut bancar de 35 de milioane de euro in vederea dezvoltarii noului mall din zona Obor.

Sus