Oferte locuri de munca top

Dezvoltatorul Veranda Mall are un nou director general

Professional Imo Partners (fost Prodplast Imobiliare) compania care a dezvoltat proiectul Veranda Mall din zona Obor are un nou director general începând cu această săptămână.

Noul director al companiei este Andrei Mihai Pogonaru iar mandatul său a fost înregistrat oficial la Registrul Comerţului începând cu 19 ianuarie, potrivit unui comunicat al companiei.

Andrei Pogonaru are 31de ani și este absolvent de matematici aplicate la Universitatea Cambridge. A fost membru în Consiliul de Supraveghere al transportatorului de energie Transelectrica în perioada 2013 – ianuarie 2015.

La sfârșitul lunii septembrie acţionarii dezvoltatorului Veranda au decis schimbarea numelui societăţii din Prodplast Imobiliare, numele fostei fabrici de mase plastice din zona Obor, în Professional Imo Partners.

Mall Veranda a fost inaugurat la finalul lunii octombrie. Centrul comercial are aproximativ 30 de mii mp și peste 100 de magazine precum și o zonă verde de 15 mii mp.

Valoarea totală a investiţiei pentru dezvoltarea centrului comercial Veranda realizat după un proiect al arhitecţilor englezi Chapman Taylor și Studio 10M a fost estimată la 60 de milioane de euro.

 

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 (click aici)

Sus