Oferte locuri de munca top

Dezvoltatorul Speedwell a fost preluat de alti investitori belgieni

Dezvoltatorul imobiliar, cu capital belgian, Speedwell, activ pe piața din țara noastră, a fost preluat de alți investitori tot din Belgia.

Astfel, achiziția pachetului majoritar de acțiuni la Speedwell a fost anunțată de firmele belgiene Straco Real Estate și Baltisse.

Baltisse este o companie privată care activează în domeniul investițiilor private, al gestionării activelor și al imobiliarelor.

Straco Real Estate este un dezvoltator imobiliar și companie de investiții specializată în proprietăți comerciale, rezidențiale și mixte în Europa.

Jan Demeyere și Didier Balcaen, fondatorii companiei, vor coordona activitatea Speedwell alături de Baltisse și Straco Real Estate.

Viziunea comună urmărește dezvoltarea portofoliului de proiecte pe piața din România, concomitent cu extinderea activității companiei în Polonia.

Speedwell are o echipă formată din peste 50 de persoane și un portofoliu ce cuprinde 150.000 mp de birouri, 23.000 mp de spații industriale și peste 6.000 de unități rezidențiale, precum și o gamă largă de servicii oferite în cadrul proiectelor mixte.

„Această tranzacție se aliniază cu obiectivele noastre strategice de extindere a prezenței pe piața din Europa de Est și subliniază încrederea noastră în potențialul de creștere pe termen lung al regiunii.”, a declarat Alex De Witte, CEO la Baltisse Real Estate.

Datorită profesionalismului demonstrat pe parcursul anilor și a experienței vaste în domeniu, Speedwell este partenerul ideal pentru lansarea noastră pe piața din Polonia. Așteptăm cu nerăbdare să descoperim noi oportunități și să livrăm proiecte excepționale care vor crește valoarea companiei.”, a adăugat Carl-Philip de Villegas, Managing Partner la Straco Real Estate.

Blocuri noi, cu peste 180 apartamente, intr-un mare ansamblu rezidential

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2024

Revista Arena Constructiilor aprilie 2024

Sus