Oferte locuri de munca top

Dezvoltatorul Impact schimba antreprenorul general pentru un proiect din Bucuresti

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor SA are un nou constructor pentru unul dintre ansamblurile rezidențiale pe care le are în construcție.

De asemenea, același antreprenor a fost desemnat să se ocupe inclusiv de noi rețele de apă pentru un alt ansamblu de locuințe.

În această săptămână, dezvoltatorul Impact a semnat două contracte de antrepriză generală cu societatea RCTI Company SRL din Brașov.

Este vorba despre executarea lucrărilor de construire a trei blocuri de locuințe cu regim de înălțime Parter + 10 Etaje (261 apartamente) cu instalațiile interioare aferente, amplasate în Sectorul 1 din București (ansamblul Luxuria).

Noul antreprenor general va finaliza lucrările contractate inițial cu societatea Electrogrup SA, cu care Impact SA a încetat relațiile contractuale în mod amiabil.

Viitor ansamblu rezidential, in zona montana

În același timp, constructorul brașovean se va ocupa și de lucrările de amenajare a noilor rețele de alimentare cu apă potabilă și canalizare din ansamblul de locuințe colective Greenfield Băneasa, precum și de realizarea unei gospodării de apă.

Valoarea totală a contractelor este de10.483.280 euro plus TVA. Pretul contractelor devine scadent în etape, în funcție de lucrările efectiv executate de antreprenor.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2022

Sus