Oferte locuri de munca top

Dezvoltatorul Impact: credit bancar de 4 mil euro

Compania de dezvoltări imobiliare Impact Developer & Contractor SA și-a anunțat acționarii și investitorii cu privire la semnarea unui contract de credit pentru refinanțarea investițiilor.

Rambursarea sumei împrumutate se va realiza trimestrial, cu scadența finală 5 octombrie 2024.

Astfel, dezvoltatorul a împrumutat 4.000.000 euro de la Libra Internet Bank.

Impact Developer & Contractor SA garantează îndeplinirea obligațiilor asumate prin contractul de credit prin încheierea garanțiilor specifice acestui tip de finantare, printre care:

  1. contract de ipotecă imobiliară având ca obiect 10 apartamente și 10 parcări situate în Greenfield și 17 vile situate în Constanța;
  2. contract de ipotecă mobiliară având ca obiect creanțele rezultate din asigurări și antecontracte/contracte de vânzare având ca obiect imobilele anterior menționate și
  3. contract de ipotecă mobiliară având ca obiect conturile Impact Developer & Contractor SA deschise la Libra Internet Bank SA.

Reamintim că dezvoltatorul a decis și majorarea capitalului social prin aport în numerar cu suma maximă de 193.750.000 lei, respectiv cu un număr maxim de 775.000.000 actiuni. De asemenea, a decis ridicarea dreptului de preferință al acționarilor în cadrul majorării de capital.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/octombrie 2021

Sus