Oferte locuri de munca top

Dezvoltatorii de la One United vor intra pe piata locuintelor accesibile

Victor Căpitanu, co-CEO al One United Properties și Andrei Diaconescu, co-CEO al One United Properties

Cunoscuți pentru dezvoltarea de locuințe ”premium”, investitorii de la One United Properties au achiziționat un teren de 21 de hectare în Sectorul 4 pentru construirea de locuințe ”accesibile”.

Memorandumul de achiziție a fost semnat cu CPI Property Group.

Noua dezvoltare vizează aproximativ 5.000 de unități, planificate ca un cartier și destinate ”nivelului superior al pieței rezidentiale de masă din București”.

”Înțelegând nevoia de locuințe de înaltă calitate, dar accesibile în București, suntem încântați să ne extindem în subsegmentul superior al pieței de masă. Această mișcare este un răspuns strategic la tendințele pieței și la cererea tot mai mare de opțiuni sustenabile și accesibile de locuit „, a declarat Victor Căpitanu, co-CEO al One United Properties.

Proiectul va include facilități precum un parc și spații verzi, facilități educaționale, un centru de fitness cu piscină, piețe, facilități de retail cu operatori alimentari, un centru comunitar de sănătate, trotuare și piste de biciclete.

Prima faza a proiectului este preconizată a fi finalizată în 2028.

„Angajamentul nostru față de dezvoltarea rezidențială de lux și high-end rămâne neschimbat, deoarece dezvoltările exclusiviste vor continua să diferențieze One United Properties pe piața rezidențială locală. Cu toate acestea, pe măsură ce continuăm să livrăm proprietăți selecte, ultra-high-end, viziunea noastră strategică se extinde pentru a include dezvoltări la scară extinsă, concepute pentru a satisface nevoile clasei de mijloc în creștere a Bucureștiului și pentru a transforma Capitala”, a adăugat Andrei Diaconescu, co-CEO al One United Properties.

Bloc cu 12 niveluri, investitie a unui antreprenor local

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2024

Revista Arena Constructiilor aprilie 2024

Sus