Oferte locuri de munca top

Devbon va construi șase imobile pentru Impact

Dezvoltatorul proiectului Greenfield a anunţat semnarea unui nou contract de antrepriză lucrări cu Devbon SRL București. Contractul a fost încheiat pe 16 decembrie.

Obiectul contractului este executarea tuturor lucrărilor de construcţii, instalaţii și montaj de echipamente și utilaje necesare pentru finalizarea și livrarea “la cheie”  a șase imobile cu regimul de înălţime P+4E și P+5E amplasate în sectorul 1 București.

Valoarea contractului recent încheiat se ridică la peste 5,2 milioane de euro plus TVA.

Un alt contract de peste 5 milioane de euro a fost încheiat de către dezvoltatorul Greenfield la începutul lunii decembrie. Contractorul DAS srl va livra șase imobile din proiectul Greenfield cu regimul de înălţime P+4E și P+5E.

În acest moment pe șantierele Impact lucrează DAR SRL, Eren din Brașov și DevBon din București.

La jumătatea lunii noiembrie dezvoltatorul imobiliar Impact Developer& Contractor anunţa că are în execuţie lucrări în valoare totală de peste 54 milioane de lei, din care cea mai mare alocare o aveau Greenfield 2 faza 5, peste 20 de milioane de lei și Greenfield 2, faza 6 peste 18 milioane de lei.

În următorii cinci ani în ansamblul Greenfield se vor construi 65 de blocuri cu peste 3 mii de apartamente, potrivit planului de dezvoltare.

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016

Sus