Oferte locuri de munca top

Denya Forest Timisoara: a inceput construirea celui de-al 5-lea bloc

În cadrul celei de-a cincea faze a complexului rezidențial Denya Forest din Timișoara va fi construit un bloc cu 116 apartamente.

Dezvoltatorul a demarat procesul de vânzare.

Lucrările de edificare a blocului cinci au fost deja demarate, în prezent lucrându-se la turnarea plăcii peste nivelul subsolului.

Termenul estimativ de predare este toamna anului 2024.

Viitorul bloc va avea regim de înălțime Demisol + Parter + 11Etaje. Va cuprinde apartamente cu 1,5 camere, două camere, 2,5  camere și trei camere, precum și apartamente de tip penthouse.

„O dată cu dezvoltarea celei de-a cincea faze din cadrul proiectului, ansamblul Denya Forest va cuprinde peste 560 de apartamente finalizate”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus.

Pentru faza de lansare a proiectului, prețurile promoționale pornesc de la 1.461 euro / metru pătrat util, preț cu TVA de 5% inclus.

„ Mai avem disponibile câteva tipologii de apartamente și în blocul patru, iar pentru clienții care doresc să facă o achiziție în scop investițional, și nu numai, am pregătit apartamente mobilate și utilate”, a declarat Mihaela Matei, agent exclusiv Denya Forest.

Blocuri cu 8 niveluri, in curs de autorizare

Proiectul Adora Forest by Danya Cebus / Denya Forest Timișoara a fost demarat în anul 2013 și cuprinde, până în prezent, patru blocuri, dintre care primele trei sunt date în folosință și ocupate integral, iar cel de-al patrulea urmează să fie predat în toamna anului 2023, fiind vândut în proporție de peste 70%.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus