Oferte locuri de munca top

Dedeman investeste intr-un parc industrial

Grupul Dedeman a semnat un parteneriat cu Element Industrial pentru a dezvolta împreună un parc industrialîn zona Chitila – Buftea.

Noul parc logistic va avea o suprafață închiriabilă de 50.000 mp. Lucrările de construcție la prima fază ce însumează 20.000 mp sunt în grafic,urmând să fie livrate în vara acestui an, când vor începe lucrările și la faza a doua. Primul chiriaș al proiectului este Paste Baneasa, care a închiriat o suprafață de 5.000 mp.

Grupul Dedeman, evaluat la circa 2 miliarde de euro, este lider pe piața de bricolaj din anul 2010, iar în prezent deține o rețea de 49 de magazine și peste 10.000 de angajați. Grupul a achiziționat anul trecut și proiectul de birouri The Bridge din București, iar in mai 2019 si-a extins portofoliul imobiliar prin achizitia proiectului The Office din Cluj-Napoca.

Fraţii Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii companiei Dedeman, au lansat recent un nou fond de private equity, Equiliant Capital, pentru a investi în firme mici şi mijlocii.

Fondul va fi finanţat integral de Pavăl Holding, companie cu un capital social de un miliard de euro, cea mai mare deţinere directă a unor antreprenori români.

Fondul va fi condus de Laurenţiu Ciocîrlan, fost şef al departamentului de investiţitii al Raiffeisen.

„Considerăm că este un moment potrivit pentru a ne adresa acestui segment de companii, care au prea puţine opţiuni de finanţare pentru dezvoltare, în ciuda faptului că reprezintă categoria cea mai dinamică şi promiţătoare din economia României“, a declarat Dragoş Pavăl.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/ iunie 2019

Sus