Oferte locuri de munca top

Dedeman cumpara Cluj Business Centre

Tranzacția prin care Dedeman SRL preia Cluj Business Centre SRL a fost autorizată, potrivit anunțului făcut azi, de către Consiliul Concurenței. Firma Dedeman are ca obiect principal de activitate vânzarea de materiale de construcții și amenajări interioare, în timp ce Cluj Business Centre SRL desfășoară activități de închiriere și subînchiriere a bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

În aprilie 2019 , acționarii societății  CLUJ BUSINESS CENTRE  SRL au decis să transfere către Dedeman SRL toate părțile sociale pe care le dețineau în societate.  Este vorba de NE Property B.V. (fostă NE Property Cooperatief U.A.), Olanda, reprezentată de Cătălin-George Barna, (50% din capitalul social)  și MTINV Holding B.V., Olanda reprezentată de Ovidiu Silviu-Șandor (50% ).

 

 

Citiți și:

Ansamblu rezidential cu opt blocuri de 11 etaje, in curs de autorizare

In cadrul unui mare proiect rezidential au crescut preturile cu 7 – 15%

Bloc cu 7 niveluri, in pregatire in Capitala

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus