Oferte locuri de munca top

De la primarie la Ministerul Investitiilor

Un nou secretar general temporar a fost numit la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin decizia primului-ministru.

Funcția a fost anterior ocupată de Cătălin Bălan, manager public, grad profesional superior la Direcția generală programe europene infrastructură mare, care a fost eliberat din funcția de secretar general.

Astfel, Nicușor-Daniel Ciocănea va ocupa temporar funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general al Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene pentru o perioadă de 6 luni.

Nicușor Ciocănea este inspector superior la Primăria Sectorului 5 și consilier superior la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Direcția generală programe europene competitivitate.

În trecut, acesta a fost consilier de evaluare-examinare la Ministerul Dezvoltării Regionale, actual Ministerul Lucrărilor Publice, Direcția Constatare și stabilire nereguli, director general adjuns la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și consilier la Ministerul Transporturilor.

Cătălin Bălan a fost secretar general adjunct și manager public în cadrul MIPE în anii 2019 – 2020, iar în 2018 – 2019 a fost director general în cadrul aceluiași minister, la acel moment Ministerul Fondurilor Europene, unde a coordonat proiectele finanțate prin POIM în domeniile mediu, transport și energie.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 4/iunie 2021

Sus