Oferte locuri de munca top

De ce să vă organizați dulapul după culori

Fiecare are diferite moduri în care îi place să-și organizeze dulapul. Unii oameni preferă să-și aranjeze hainele după stil, în timp ce alții își sortează hainele în funcție de sezon. Experții organizaționali vă vor spune că una dintre cele mai bune modalități de a vă coordona dulapul este după culoare.

Există tot felul de avantaje în organizarea unui dulap din dormitor după culoare și este mult mai mult decât să arătați grozav! Iată cum tipul potrivit de organizare a dulapurilor vă poate ușura viața, economisindu-vă, în același timp, timp și bani.

Economisiți timp dimineața

Toată lumea își dorește să aibă mai mult timp dimineața. Între pregătirea copiilor pentru școală, pregătirea micului dejun și scoaterea tuturor pe ușă, alesul hainelor ocupă, de multe ori, ultimul loc, ca prioritate. Cât de des vă regăsiți apucând rapid ceva din dulap, oferind ținutei dvs. o privire rapidă în oglindă și ieșind rapid pe ușă?

Când vă organizați dulapul după culoare, este ușor să vedeți ce aveți și să alegeți ceva pentru ziua dvs. de lucru. Înainte de transformarea dulapului dvs., ați fi fost forțat să căutați în întregul dulap pentru a găsi un anumit articol. Când vă organizați dulapul după culoare, căutați printr-o secțiune mult mai mică a dulapului. Acest lucru face mult mai ușor să găsiți acel top verde de care aveți nevoie. Codificarea culorilor nu numai că vă va ajuta să arătați mai bine, ci veți economisi și timp!

Pregătiți bagajele pentru vacanță mult mai ușor

Una dintre cele mai stresante părți ale unei vacanțe este să vă faceți bagajele. Cum decideți fiecare ținută și ce trebuie să aduceți? O să aveți nevoie de o jachetă sau un pulover? Unde este bluza aceea drăguță roz pe care o iubiți atât de mult?

Aranjarea hainelor după culoare simplifică făcutul bagajelor, sortând totul într-un singur loc central. Acum, puteți să aruncați o privire în dulapul dvs. și să găsiți rapid o piesă asortată la fusta sau pantalonii pe care îi împachetați. Devine și mai ușor atunci când adăugați un sistem de dulapuri, cu rafturi și dulapuri personalizate. Rafturile personalizate vă oferă și mai multe opțiuni organizatorice pentru a vă permite să vă aranjați dulapul în funcție de culoare, sezon și ocazie, în timp ce coșurile convenabile oferă spațiu suplimentar pentru piesele greu de clasificat.

Vă este mai ușor să creați ținute

Toată lumea adoră să poarte o ținută grozavă. Amestecarea și potrivirea diferitelor haine pentru a vedea ce puteți pune împreună este un mod distractiv de a vă arăta creativitatea, în timp ce arătați și vă simțiți grozav. Desigur, este greu să vă faceți o ținută atunci când nu vă puteți vedea sau găsi hainele. Câți dintre noi avem o mulțime de haine preferate așezate în grămezi în dulap sau îndesate în sertare? Este dificil să vă vedeți toate opțiunile!

Atunci când vă organizați dulapul după culoare, creați în esență o roată gigantică de culori, pentru a vă ajuta să alegi ținuta potrivită. Tot ce trebuie să faceți este să stați în fața dulapului dvs. și să alegeți bine. S-ar putea să fiți surprins de cât de inspirat sunteți, atunci când aveți hainele din dulap în față.

Bucurați-vă de un ghid de cumpărături la îndemână

Nimeni nu-și poate aminti și numi fiecare piesă vestimentară din dulapul său. Când faceți cumpărături, este posibil să nu vă amintiți că ați dorit să cumpărați ceva de o anumită culoare, pentru a se potrivi cu un articol pe care îl aveți deja. Având toate hainele organizate în funcție de culoare, este ușor să vedeți ce aveți și să identificați mai ușor ceea ce aveți nevoie.

Căutați puloverul perfect pentru a se potrivi cu acea minunată fustă mov? Aruncați o privire la dulapul personalizat perfect organizat pentru a vedea ce există deja. S-ar putea să fiți surprins de ceea ce se ascunde în garderoba dvs.

Uimiți-vă prietenii cu dulapul dumneavoastră

Există un mare avantaj în aranjarea dulapului după culoare pe care poate nu l-ați luat în considerare. Vorbim despre cât de uimitor va arăta! Organizarea dulapului într-un curcubeu strălucitor de modă este suficientă pentru a vă uimi chiar și pe cei mai critici prieteni.

Un spectru de culori frumos aranjat al tuturor hainelor dvs. devine mai mult decât un sistem practic de organizare. Se transformă într-o caracteristică definitorie a camerei în sine, ce vorbește despre modă și funcționalitate.

Sus