Oferte locuri de munca top

Danfoss își dublează eforturile pentru eficiența energetică cu ocazia COP26

Danfoss  încurajează factorii de decizie să acționeze la COP26. Într-o campanie extinsă îndreptată către participanții la COP26 de la Glasgow, Danfoss subliniază că eficiența energetică este modalitatea cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor de a obține creștere economică, de decarbonizare a economiilor și de a îndeplini obiectivele Acordului de la Paris privind clima.

Într-o campanie destinată participanților la COP26 din Glasgow, Marea Britanie, Danfoss, un leader în furnizarea de soluții care permit tranziția ecologică, declaăr că eficiența energetică asigură mai mult de 40% din reducerea emisiilor legate de energie de care are nevoie lumea pentru a atinge pe deplin obiectivele  internaționale privind climatul și energia.

Danfoss participă la COP26 pentru a se întâlni cu lideri politici și ONG-uri, pentru a ajuta la amplificarea mesajului că acțiunea climatică este necesară acum. Campania include o campanie digitală extinsă, precum și o ediție tipărită a ziarului Financial Times, cu un mesaj principal către participanții la COP că cea mai verde energie este energia pe care nu o folosim.

Urmărește apelul pentru acțiunea climatică în acest videoclip cu CEO-ului Danfoss, Kim Fausing

Potrivit lui Martin Rossen, Senior Vice President, Group Communications and Sustainability la Danfoss, campania se concentrează pe eficiența energetică, deoarece îmbunătățirile globale anuale au atins un nivelul cel mai scăzut din ultimul deceniu în 2020. Cifrele de la Agenția Internațională pentru Energie arată că intensitatea energetică s-a îmbunătățit cu doar 0,8% în 2020, aproximativ jumătate din rata, corectată în funcție de vreme, pentru 2019 (1,6 la sută) și 2018 (1,5 la sută).

„Este imperios necesar ca factorii de decizie de la COP26 să acorde prioritate eficienței energetice. Este cea mai importantă componentă în atingerea obiectivelor de la Paris, este extrem de rentabilă și poate stimula economiile și poate crea locuri de muncă”, spune Martin Rossen.

Martin Rossen, a fost șeful de cabinet al premierului danez Mette Frederiksen, vede actuala criză energetică ca pe un potențial deschizător de ochi pentru factorii de decizie.

Într-un articol publicat recent pe politics.co.uk, Rossen scrie că aceasta creștere a prețurilor ar trebui să reamintească factorilor de decizie că cea mai verde energie este energia pe care nu o folosim.

Citiți articolul de opinie din politics.co.uk aici

„Majoritatea energiei este folosită în orașele și clădirile noastre, fabrici și transporturi. Și folosim mult mai multă energie decât avem nevoie, ceea ce este dăunător nu numai pentru climă, ci și pentru economie. Dacă nu altceva, creșterea prețurilor la energie ar trebui să fie pârghia pentru acțiunea climatică la COP26”, spune Martin Rossen, subliniind că nu există timp de pierdut.

„Timpul discuțiilor a trecut. Acum vine momentul să acționăm, iar soluțiile eficiente din punct de vedere energetic sunt gata de implementat”, spune el.

Despre campanie

  • Campanie digitală din peste 25 de țări a vizat factorii de decizie și factorii de politică cu un videoclip de la CEO-ul Danfoss, Kim Fausing, despre rolul îmbunătățirii eficienței energetice în tranziția ecologică și despre modul în care tehnologia disponibilă astăzi , poate reduce costurile lansării surselor regenerabile, accelera tranziția ecologică și crea locuri de muncă
  • Plasarea Financial Times pe povestea cheie – Cea mai verde energie este energia pe care nu o folosim
  • Evenimentul virtual paralel COP26 privind oportunitatea unică pe care o creează redresarea economică și noile planuri naționale de infrastructură pentru accelerarea tranziției ecologice

In direct din tranziția verde: decarbonizarea clădirilor și construcția acestora

 

Pentru mai multe, contactati:

Mikkel Ballegaard Pedersen

Conducător PR regional

+45 26 10 95 19

Mikkel.ballegaard@danfoss.com

 

Danfoss A/S

Danfoss creează tehnologii avansate care ne permit să construim ziua de maine mai buna,  mai inteligenta și mai eficienta. În orașele  lumii aflate în creștere, asigurăm furnizarea de alimente proaspete și un confort optim în casele și birourile noastre, satisfacând în același timp nevoia de infrastructură eficientă din punct de vedere energetic, sisteme conectate și energie regenerabilă integrată.

Soluțiile noastre sunt utilizate în domenii precum refrigerarea, aerul condiționat, încălzirea, conversia puterii, controlul motoarelor și mașinile mobile și industriale.

Ingineria noastră inovatoare datează din 1933. În prezent, Danfoss deține poziții de lider pe piață, deservind clienți din peste 100 de țări. Suntem în proprietate privată de către familia fondatoare.

 

 

 

Sus