Oferte locuri de munca top

Dambovita: Centru after-school din bani europeni finalizat

Centrul after-school din comuna Raciu a fost inaugurat in urma unei investitii totale de peste 10 milioane de lei realizata de autoritatile locale.
„Discutam astazi de drumuri, de apa, de canal, de statie de epurare. Inseamna peste 100 de miliarde de lei (vechi, n.r.) care au venit in aceasta localitate, bani pe care nu am fi putut niciodata sa-i strangem din taxe si impozitele de la cetateni. (…) Vreau sa va spun ca, pentru viitor, il voi sprijini pe domnul primar sa finalizam lucrarile de la caminul cultural, voi sprijini constructia unei primarii noi (…) Sper ca in luna mai sa incepem cei 2,2 km de drum de la Lucieni pana la Raciu, si, sigur, sa asfaltam ceea ce am pietruit, drumul intre Raciu si Persinari”, a declarat presedintele CJ Dambovita, Adrian Tutuianu.
Proiectul „Imbunatatirea retelei de drumuri de interes local, retea de canalizare si statie de epurare, construire after-school in satul Raciu si dotare camin cultural Raciu” s-a desfasurat prin Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR). Valoarea totala a proiectului este de 10,52 milioane lei, din care 9 milioane fonduri europene nerambursabile, 1,1 milioane lei este contributia de la bugetul de stat si 400.200 lei provin de la bugetul local.

Sus