Oferte locuri de munca top

Cum cheltuie Galaţiul bugetul de investiţii

Galati_-_zona_portului_vechiBugetul de investiţii al Primăriei Galaţi depăşeşte în acest an 110 milioane lei. Fondurile structurale utilizate în 2015 vor fi de peste 52 milioane lei.

Sectorul care va beneficia de cele mai multe fonduri este cel de străzi, pentru care au fost alocate 31,54 milioane lei. Pentru învăţământ a fost alocată suma de 8 milioane lei, pentru cultură, recreere şi religie suma de 15,2 milioane lei, iar pentru locuinţe aproape19 milioane lei.

Unul dintre cele mai mari proiecte implementate în acest an vizează construcţia de locuinţe sociale în cartierul Micro 17,  17 milioane lei au fost alocate pentru acest proiect. Alte 3 milioane lei vor fi investite în modernizarea străzilor din acest cartier şi 2,42 milioane lei pentru amenajarea unei parcări.

Pentru realizarea centrului comunitar de servicii sociale de pe strada Ştiinţei, nr. 26,  a fost alocată suma de 11,36 milioane lei, pentru modernizarea străzii Traian, între strada Brăilei şi Metro, 9 milioane lei. Pentru amenajarea de locuri de joacă pentru copii a fost alocată suma de 7,46 milioane lei.

 

Sus