Oferte locuri de munca top

Cu 29 mil euro va fi construit un camin studentesc

Urmează să fie demarate în perioada următoare procedurile de achiziție a lucrărilor de proiectare și execuție pentru proiectul de construire a unui mare cămin studențesc, cu peste 450 de camere.

Obiectivul de investiții va fi realizat prin Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social prin Compania Națională de Investiții.

Guvernul a aprobat în ședința de ieri indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții ”Construire cămin studențesc – Universitatea de Vest din Timișoara, str. Renașterii nr. 24B, municipiul Timișoara, județul Timiș”.

Valoarea estimată este de 138.041.316 lei, fără TVA.

Durata exactă și valoarea contractului vor fi stabilite după finalizarea procedurii de atribuire a serviciilor de proiectare și lucrărilor de execuție.

Proiectul vizează construirea unui imobil cu regim de înălțime  Subsol + Parter + 4 Etaje + 5 E parțial, care va avea o capacitate de cazare de 902 persoane în 451 camere (435 de camere de 2 locuri și 16 camere cu 1 loc).

Camerele vor beneficia de condiții moderne, vor fi dotate cu grup sanitar propriu, mobilier și balcon pe toată lățimea camerei. Construcția este prevăzută, la parter, cu spații comune, precum sală de mese cu o capacitate de 180 de persoane și două spații de co-working cu o capacitate de 45 de persoane fiecare (acestea pot fi amenajate în funcție de activitățile necesare – conferințe, expoziții, activități de lucru sau relaxare pentru persoanele cazate). Totodată, pe fiecare etaj se vor construi și săli de lectură, sală de mese cu chicinetă, spălătorie, uscătorie, spații tehnice, ascensoare pentru studenți și pentru persoane cu dizabilități.

Proiectul prevede amenajarea de alei pietonale, precum și realizarea de locuri de parcare pentru autovehicule, motociclete și biciclete, conform legislației și reglementărilor în vigoare.

Durata de realizare este de de 18 luni (dintre care 3 luni pentru proiectare și 15 luni pentru execuție).

 

 

 

Citiți și:

Blocuri noi de apartamente, intr-un cartier popular din Bucuresti

Ansamblu rezidential, dezvoltat din fonduri proprii in Bucuresti

In pregatire primul bloc, dintr-un nou ansamblu rezidential

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus