Oferte locuri de munca top

Criza politica ii ingrijoreaza pe oamenii de afaceri germani

Companiile germane, care activează în țara noastră, și-au pierdut încrederea în implementarea reformelor necesare și urgente. Toți factorii de decizie politică trebuie să știe că actualele evoluții politice au dus la pierderea încrederii, informează AHK România.

Factorii de decizie politică nu ar trebui să se concentreze pe apariția crizelor politice, ci pe implementarea continuă a reformelor. De acest lucru depinde capacitatea de reformă și, prin urmare, configurarea condițiilor cadru ale viitoarelor politici economice în România.

”România are nevoie de un guvern capabil să acționeze pentru a face față provocărilor economice imense, de la Green Deal la transformarea digitală a economiei și pentru a menține competitivitatea amplasamentului investițional.

În loc de noi probleme și incertitudini legate de viitor, companiile din România au nevoie de toată atenția și sprijinul politic și administrativ. De exemplu, subvențiile oferite de UE trebuie să ajungă în economie, administrațiile trebuie să devină mai profesioniste și mai digitalizate și, astfel, nivelul de trai al populației să crească semnificativ”, transmite  AHK România.

AHK România este reprezentanța oficială a economiei germane și totodată cea mai mare Cameră de comerț bilaterală din România. AHK are peste 550 de firme-membre.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2021

Sus