Oferte locuri de munca top

Cosmopolis a ajuns la 1500 de locuinte finalizate

2203.jpg Aproape 200 de locuinte noi vor fi finalizate in acest an in Ansamblul Cosmopolis din nordul Capitalei. Astfel complexul va atinge un numar total de 1500 de apartamente si vile finalizate, realizate in urma unor investitii totale de 240 de milioane de euro.
In 2014 a continuat si dezvoltarea infrastructurii generale a proiectului si amenajarea unei plaje pe malul lacului Cretuleasca.

„2014 a fost cel mai bun an de la declansarea crizei economice. Am investit in acest an noua milioane de euro in proiect, urmand sa avem un buget similar pentru a doua jumatate a lui 2014, am inregistrat o crestere semnificativa a vanzarilor si in ultima luna am finalizat noi facilitati pentru cei peste 2700 de locuitori din proiect”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land Development, dezvoltatorul proiectului Cosmopolis.

Dezvoltarea infrastructurii generale a Cosmopolis s-a concretizat prin amenajarea lacului Cretuleasca, amplasat in imediata apropiere a proiectului, prin amenajarea unei plaje, prima de acest gen din Romania, a unui bar adiacent, a unui ponton si a unei piscine exterioare, a cincea din cadrul proiectului.

Dezvoltatorul a incheiat recent un parteneriat cu Bancpost prin care cumparatorii unei locuinte in cadrul Cosmopolis pot beneficia de o finantare in conditii preferentiale, aceasta fiind printre cele mai bune oferte existente pentru creditele ipotecare.

Preturile de vanzare ale locuintelor din Cosmopolis pleaca de la 31.000 de euro + 5% TVA pentru un studio dublu cu o suprafata construita de 54 mp, de la 42.200 de euro + 5% TVA pentru un apartament cu doua camere, avand o suprafata construita de 63 de mp, in timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafata construita de 86 mp, are un pret de 58.500 de euro + 5% TVA.

In cadrul Cosmopolis sunt disponibile la vanzare si vile, cu o suprafata de 112 metri patrati construiti si un pret de 90.000 de euro + TVA.
Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos. Coldwell Banker Affiliates of Romania este managerul de proiect si agent exclusiv al Cosmopolis.

Sus