Oferte locuri de munca top

Coronavirus: transparenta cheltuirii banilor publici

Să nu credeți că pandemia de coronavirus a făcut mai transparentă cheltuirea banilor publici. Uitați mai jos cum arată anunțul privind organizarea unei licitații pentru ”servicii privind construcțiile”, de către o firmă a Primăriei Sectorului 3.

Fără date de contact și indicând un site al cărui conținut este blocat din motive de securitate, după cum am constatat de fiecare dată când am încercat să îl accesăm !

Algorithm Residential S3 SRL,din Bucuresti, CaleaVitan nr. 242, parter, sector 3, telefon/ e-mail, in calitate de autoritate contractanta organizeaza procedura de licitatie competitiva pentru atribuirea contractului ce are ca obiect: Servicii privind constructiile. Documentatia de atribuire este postata pe http://www.constructiis3.ro/ sau poate fi obtinuta la adresa de e-mail mentionata mai sus.”

Transparența cheltuirii banilor publici devine și mai importantă în zilele acestea când criza de coronavirus poate reprezenta o mină de aur pentru cei, imorali și lipsiți de scrupule, care au acces la sume importante alocate de stat sau donate de firme și persoane fizice.

Probleme similare sunt și în alte țări. Referindu-se la astfel de situații Nayib Bukele, președintele El Salvador, a declarat recent: ”Vor intra în flux milioane de dolari. La noi nu se va întâmpla unTaiwan 2 unde s-au furat banii care erau pentru donații. Pe cel care se atinge de un bănuț chiar eu îl duc la dubă. Vom avea CICIES și o să semneze 60 de auditori pentru revizia tuturor cheltuielilor în această situații de urgență.”

Algorithm Residential S3 SRL este acționară a firmei Algorithm Constructii S3 SRL, al cărei capital a fost majorat cu 15 milioane de lei in decembrie 2019 și cu 10 milioane de lei in ianaurie 2020, ajungând la 213.190.000 lei.

 

 

 

Citiți și:

O noua baza pentru depozitarea cerealelor

”Avem cerere de caramizi si vrem sa extindem capacitatea de productie”

Piste de biciclete de peste 2 mil euro intr-un municipiu din provincie

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus