Oferte locuri de munca top

Cora se retrage din Galleria Arad

Galleria Arad

Galleria Arad

România Hypermarche, proprietarul lanțului de hipermarketuri Cora, va închide magazinul pe care îl deţine în cadrul centrului comercial Galleria Arad, începând cu 1 iunie 2015.

Danny Bercovich, CEO GTC România, proprietarul Galleriei Arad, consideră că retragerea celor de la Cora nu va duce la închiderea centrului comercial: ”Am primit notificarea Cora și în acest moment explorăm toate opțiunile legale existente, contractul de închiriere fiind semnat pe o perioadă de 10 ani. În același timp, suntem în diferite discuții cu alți operatori de hipermaketuri, precum și cu alți retailer de calibru și o eventuală plecare a Cora nu este sinonimă cu stoparea activității Galleria Arad, existând întotdeauna alte opțiuni.”

GTC România a investit în 2014 peste 1,5 milioane de euro în Galleria Arad, care cuprinde cel mai mare parc de distracții dintr-un centru comercial la nivel regional.

Gradul de ocupare al celor două centre comerciale Galleria pe care GTC România le deține pe plan local, în Arad și Piatra Neamț, s-a menținut anul trecut la 88%, veniturile din operare înregistrând o creștere de aproximativ 9% față de anul anterior, în timp ce rezultatul net a fost de 0,4 milioane de euro, comparativ cu o pierdere de un milion de euro în 2013.

GTC România a fost înființată în 1999 și face parte din GTC Group, companie cu o experiență de peste 18 ani în dezvoltarea de proiecte imobiliare în zece țări din Europa Centrala și de Est: Polonia, România, Ungaria, Croația, Serbia, Bulgaria, Slovacia, Republica Cehă, Rusia și Ucraina.

Sus