Oferte locuri de munca top

Contractul pentru finantarea Subsectiunii 3C3 Biharia-Bors, transmis catre CE

Procesul de evaluare și semnare a contractului de finanțare în cadrul POIM 2014-2020 pentru Secțiunea 3C, Subsecțiunea 3C3 Biharia-Borș, parte a autostrăzii Transilvania, a fost finalizat de către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor (MTIC),  prin  Direcția Generală Organismul Intermediar pentru Transport.

Proiectul, care are o valoare totală de 193.968.160 lei și o finanțare UE de 138.417.706 lei, a fost transmis după semnare către Comisia Europeană. În ceea ce privește Subsecțiunea 3C3 Biharia-Borș, stadiul fizic al lucrărilor este de 67%, valoarea plăților efectuate fiind de 44 milioane lei, fără TVA. Plata s-a efectuat din componenta de la bugetul de stat cu rambursare POIM, după aprobarea cererii de finanțare.

”De la prima întâlnire pe care am avut-o cu echipa de la Organismul intermediar pentru transport, am cerut ca procedurile să fie derulate cu celeritate și profesionalism. Numai așa putem să deblocăm toate proiectele, să asigurăm finanțarea necesară. Cei de la Comisia Europeană ne ajută, dar nu ne pot băga și banii în traistă. Trebuie ca toate proiectele să respecte planificările pe care le avem în derulare deoarece nu ne mai permitem nicio întârziere. Avem deja un ritm de lucru mult mai bun decât atunci când am venit. Iar dovada o constituie inclusiv finanțarea pentru Subsecțiunea 3C3 Biharia-Borș pe care am semnat-o și pe care o trimitem la Comisia Europeană”, a spus Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

 

 

 

Citiți și:

Ansamblu cu 7 blocuri, gata de inceperea lucrarilor

A fost obtinuta autorizatia pentru construirea primelor 160 apartamente dintr-un total de 718

Cladiri cu pana la 22 niveluri vor fi construite in Capitala

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus