Oferte locuri de munca top

Contractul pentru extinderea Tetarom I a fost incheiat

1586.jpg Contractul de executie a lucrarilor de construire aferente extinderii Parcului Industrial Tetarom I din Cluj a fost incheiat in aceasta saptamana.
Executantul lucrarilor de extindere cu 12 hectare a parcului este Asocierea ACI SA Cluj, Nord Conforest SA, Electromontaj SA, valoarea contractului fiind de 42,137 milioane lei fara TVA, iar durata de executie este de 17 luni.
Jumatate din fonduri provin fonduri comunitare, din Fondul European de Dezvoltare Regionala, restul reprezentant contributia Consiliului Judetean Cluj.
Horea Uioreanu, presedintele CJ Cluj a declarat:

„Este al doilea mare contract de executie pe care Il semnam In ultimele trei saptamani si, fara a aduce vreo atingere proiectului care vizeaza construirea parcului Tetarom IV, cred ca acest proiect este mai important deoarece vizeaza un obiectiv de investitii din municipiul Cluj-Napoca. Pe de alta parte, investitorii asteapta cu nerabdare extinderea parcului, preferand, probabil, aceasta locatie datorita faptului ca se afla mai aproape de alte facilitati, cum ar fi aeroportul, Gara CFR. In parc se vor crea noi locuri de munca, ceea ce ma face sa spun ca indiferent de costurile, deloc mici, necesare pentru extindere, scopul nostru se implineste. Noi urmarim sa cream locuri de munca pentru tinerii absolventi ai universitatilor clujene, pentru a le asigura un viitor aici, acasa.”

La randul sau, constructorul a precizat ca asocierea castigatoare a licitatiei va executa lucrari de buna calitate si ca in santier vor munci aproximativ 100 de persoane. El a mai promis ca termenul de finalizare a contractului, respectiv 17 luni de la semnarea ordinului de incepere a lucrarilor, va fi cu siguranta respectat.
„Desi lucrarile inca nu au inceput, pot sa afirm ca In maximum doi ani de la finalizarea infrastructurii, noua facilitate va fi ocupata In proportie de 100%, deoarece avem deja cereri de locare In parc din partea unor investitori importanti. Chiar daca nu putem avansa acum sume investite si numar de locuri de munca, vorbim despre parteneri seriosi care asteapta sa vina la Cluj”, a spus directorul Tetarom, Viorel Gavrea.

La aceasta data Parcul Industrial TETAROM I se Intinde pe 20 de hectare.

Sus