Oferte locuri de munca top

Contractul pentru executia Podului peste Tisa, lansat in licitatie

Un important proiect rutier a fost lansat în procedură de achiziție publică. Contractul, în valoare de circa 125 milioane de lei, este finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare. Autoritatea contractantă este Consiliul Județean Maramureș.

Obiectul contractului este proiectarea și execuția lucrărilor la „Pod peste Tisa în zona Teplița din Sighetu Marmaței”. Varianta de traseu avizată va fi amplasată în zona Teplița din localitatea Sighetu Marmației, județul Maramureș, în cadrul acesteia fiind cuprinse:

– un pod peste râul Tisa, între România și Ucraina, în lungime de 261 m: 2 poduri paralele cu tablier mixt oțel-beton, grindă continuă cu înălțime variabilă (un pod pentru fiecare sens de circulație);

– structură rutieră suplă și structură rutieră semirigidă;

– sistemul de iluminat public – corpuri de iluminat tip LED cu sistem de telegestiune.

Varianta de traseu avizată este formată dintr-un drum de legătură care se desprinde din drumul național DN 18 în dreptul poziției kilometrice 69+260, traversează cartierul Camara și apoi râul Tisa.

Lungimea drumului de legătură desprins din drumul național DN 18 plus cea a podului (până pe teritoriul Ucrainei) este de 1,2 km.

Criteriul de atribuire este „cel mai bun raport calitate-preț”.

Criteriile de evaluare ale ofertelor sunt prețul ofertei, cu o pondere de 90%, și perioada de garanție acordată lucrării, de 10%.

Durata contractului este de 25 de luni, iar garanția maximă admisă de către ofertant este de 60 de luni.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus