Oferte locuri de munca top

Contractul pentru drumul Răchițele-IC Ponor, în vizorul DNA

drumProcurorii DNA au inceput urmărirea penală ”in rem” in cadrul contractului drumului Răchițele-IC Ponor, incheiat de Consiliul Județean Cluj, potrivit gazetadecluj.ro.

Procurorul de caz, Anemaria Cireap, a făcut chiar două adrese către CJ Cluj în care le cer oficialilor instituției să se pronunțe asupra prejudiciului care le-a fost cauzat în cadrul respectivului contract, arată surse din apropierea DNA.

Oficialii RAADPP au anunțat semnarea contractului pentru finalizarea drumului, în schimb procurorii vizează contractul semnat inițial cu cei de la MBS Group, firma turdeanului Gabriel Silgayi. Este vorba de contractul din 1 iulie 2009, acordat  în urma adjudecării licitaţiei deschise , asocierii de firme formată din SC MBS Group SRL, SC Alfa Rom SRL şi Nemzetkozi Betonut Kft, din Ungaria, termenul de finalizare fiind 18 luni.

” Nota de control întocmită de DLAF a fost transmisă la DNA și OLAF. Unitatea Gestionare Nereguli Fonduri Europene, din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a transmis spre verificare Direcției de Constatare și Stabilire Nereguli, suspiciunea de neregulă”, arată oficialii CJ Cluj într-un răspuns la solicitarea Gazeta de Cluj.

Sus