Oferte locuri de munca top

Contractul pentru 30 km din DJ 242 a fost atribuit

Au fost finalizate procedurile de achiziţie publică pentru reabilitarea şi modernizarea DJ 242 Folteşti – Măstăcani – Chiraftei – Fârţăneşti – Viile – Umbrăreşti – Târgu Bujor – Vârlezi., din județul Galați

Contractul de execuţie a lucrărilor a fost semnat cu grupul de firme SC Citadina 98 SA Galaţi & SC Tancrad SRL Galaţi & SC Lemacons SRL Galaţi, iar valoarea este de 68.352.078 de lei, TVA inclus.

Perioada de execuţie a lucrărilor este de 18 de luni de la momentul în care este emis ordinul de începere a lucrărilor.

“Vom reabilita şi moderniza complet cei 30,7 km de pe DJ 242. Vorbim de lucrări de consolidare a fundaţiei drumului, de extindere a căii de rulare acolo unde este nevoie, de reabilitare a tuturor podurilor şi podeţelor de pe traseul drumului şi bineînţeles lucrări de asfaltare şi semnalizare rutieră. Vor fi amenjate trasee pietonale, rampe de acces şi staţii de transport public, iar drumul va beneficia de elemente suplimentare pentru siguranţa circulaţiei”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi. Valoarea totală a investiţiei este de 72.206.493 de lei, suma care include contractul de execuţie a lucrărilor, realizarea expertizelor tehnice, elaborarea documentaţiilor tehnice pentru toate fazele de proiectare, diriginţia de şantier şi plata cotelor si a taxelor legale. Fondurile au fost obţinute în cadrul Pogramului Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 6: Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională, Prioritatea de investiţii 6.1 – Stimularea mobilităţii regionale prin conectarea nodurilor secundare și terţiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale. Cofinanţarea Consiliului Judeţean Galaţi este de 4.258.044 de lei.

 

 

Citiți și:

Viitor cartier de peste 100.000 mp sc in Bucuresti

In zona centrala a Capitalei va fi edificata o cladire de birouri

Ansamblu cu locuinte si spatii hoteliere, pe malul unui lac din Bucuresti

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus