Oferte locuri de munca top

Contractul Egis pentru autostrada Brasov – Oradea va fi verificat

Legalitatea mai multor contracte, inclusiv contractul de servicii de supervizare a lucrărilor de construcţie a Autostrăzii Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea – Graniţa România / Ungaria nr. 2562 încheiat între CNADNR și J.V. Egis Route-Scetauroute / Egis International, va fi verificată de Corpul de Control al Ministrului Transporturilor.

Din datele primite de la CNAIR, contractul mentionat mai sus  a fost încheiat în data de 31.08.2004 cu J.V. EGIS Route-Scetauroute / Egis International, prin procedură de licitaţie deschisă. Obiectul Contractului îl constituie supervizarea lucrărilor de proiectare şi execuţie a Autostrăzii Braşov – Tg. Mureș – Cluj – Oradea, reprezentând 415 km, împărţiţi iniţial în 8 secţiuni.

Valoarea contractului de supervizare, la semnare, a fost de 236.576.980 lei fără TVA.

Până în prezent s-au încheiat 8 acte adiționale la Contractul De Supervizare, astfel: în anul 2005, 2006, 2007, 2008, 2012 (2 Acte Adiționale), 2014 și 2016.

Dintre acestea, 5 au avut ca obiect modificarea graficului de prestare a serviciilor în corelare cu termenele de execuție a lucrărilor pe șantier.

Ministerul Transporturilor precizează că plățile efectuate de către CNAIR SA către Prestator reprezintă doar contravaloarea serviciilor realizate de acesta pentru contracte de lucrări aferente unui număr de 133 km.

Referitor la afirmațiile emise în spațiul public de către un angajat al CNAIR, Ministerul Transporturilor comunică următoarele: Dan Costescu nu este consilierul Ministrului Transporturilor și nu mai are niciun raport juridic de muncă cu Ministerul Transporturilor, din momentul încheierii mandatului de ministru; Cătălin Homor a fost demis din poziția de director general și nu mai lucrează în cadrul CNAIR.

 

Citeste si

https://www.arenaconstruct.ro/lotul-4-lugoj-deva-are-autorizatie-de-construire/

https://www.arenaconstruct.ro/pasajul-suprateran-de-pe-centura-oradei-atentia-guvernului/ 

https://www.arenaconstruct.ro/proiect-de-100-mil-lei-pentru-constructia-unui-pasaj-rutier/

 

arena-constructiilor-martie-2017

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia martie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus