Solplanet x AeroFix

CONTRACTOR sparge liniștea din sectorul construcțiilor

IMG_7191CONTRACTOR sparge liniștea din sectorul construcțiilor

Cel mai amplu forum al constructorilor, investitorilor, arhitecților și inginerilor are loc la București, pe 26 și 27 octombrie, la Radisson Blu Hotel.

CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference este un eveniment dedicat exemplelor de bună practică din industria construcţiilor din Europa și prezentării proiectelor majore de investiţii din România având patru categorii de interes: Sănătate, Educaţie și Cultură, Rezidenţial și Comercial, Sector public urban.

Mari proiecte de investiții sunt prezentate din mai multe perspective, având la bază trioul arhitect-constructor-investitor, comunicarea și consultarea permanentă pentru un mediu construit sustenabil.

Conferința Internațională va reuni în cele două zile de eveniment peste 250 de participanți, fiind dedicată constructorilor, proiectanților, arhitecților, dezvoltatorilor de pe piața imobiliară, investitorilor din sectorul public și cel privat.
„CONTRACTOR aduce o abordare nouă în conceptele de evenimente profesionale  din construcții, pornind de la convingerea că știința asupra ceea ce contează cu adevărat și ce este de valoare în proiecte este diferită de la constructor, la investitor, la arhitect, la inginer. Prezenta ediție a CONTRACTOR face posibilă abordarea spațiului construit din punct de vedere al trioului arhitect, constructor, investitor și prezintă, în premieră, în sesiuni tematice distincte, alături de proiecte implementate, și proiecte planificate pentru construcție, în domeniile sănătate, educaţie și cultură, rezidenţial și comercial, sector public urban.” Florin Mindirigiu,CEO ABplus Events, organizatorul CONTRACTOR Engineering and Construction Contracting Conference.

 

Speakeri invitați din 10 țări și proiecte recente din România, la CONTRACTOR 2015

Speakeri invitați din 10 țări și România prezintă la CONTRACTOR ediția 2015 proiecte de anvergură, recunoscute în competiții internaționale, și proiecte planificate pentru implementare. Printre acestea se numără investiții recente din domeniul sănătății precum Spitalul Polaris Medical din Cluj, Centrul medical SanConfind din Prahova, sau Legagy” (din domeniul Sănătate) și SKYLINE (din domeniul Educație), proiecte al căror concept aparține Novelty AE, singurul birou de arhitectură din România care participă în finala celebrei competiții World Architecture Festival din Singapore. De asemenea, Desa Engineering Construction, companie activă atât în România cât și în Germania, Olanda, Belgia, Ucraina și Georgia, va prezenta proiectele sale recente.

Alături de contractori și investitori se regăsesc cu prezentări în program arhitecți multipremiați la nivel internațional, cu proiecte din domeniul Culturii și Educației, domeniul Rezidențial și Comercial și Sectorul public urban : arhitect Alberto VEIGA, câștigătorul Premiului Mies van der Rohe Award 2015Estudio Barozzi Veiga, Spania; arhitect Diogo BURNAY, CVDB ARCHITECTOS, Portugalia; arhitect Alper AYTAC, AYTAÇ ARCHITECTS, Turcia; arhitect Javier PÉREZ HERRERAS, TALLER BÁSICO DE ARQUITECTURA, Spania; arhitect MATTHIAS BAUER, MBA/S Matthias Bauer Associates, Germania; arhitect Marianne LOOF, LEVS Architecten, Olanda.

Liderii organizațiilor internaționale din industria construcțiilor, invitați ai edițiilor precedente, consideră CONTRACTOR o importantă experiență de comunicare cu constructorii: Daniel Tardy, Președintele Confederației Internaționale a Asociațiilor Contractorilor; Duccio Astaldi, Președinte European International Contractors; Kevin Sheridan, Președintele Asociației Europene a Inspectorilor și a Experților din Construcții – UK; Fernando Branco, Președintele Asociației Europene a Inginerilor Constructori și Vicepreședintele Asociației Internaționale pentru Poduri și Inginerie Structurală– Grecia; Dominique Lancrenon, Președintele Consiliului European al Urbaniștilor; Koen Coppenholle, Președinte CEMBUREAU- Asociația Europeană a Cimentului – Belgia.

CONTRACTOR reprezintă un prilej pentru comunitatea liderilor în construcții de a stabili noi colaborări în proiecte, companii importante la nivel național și internațional au apreciat experiența participării la edițiile precedente: ARUP (Romania), SKANSKA CONSTRUCTION ROMANIA, BOG’ART, POPP & ASOCIAȚII, LSG BUILDING SOLUTIONS ROMANIA, CON-A, OCTAGON, DAS ENGINEERING GRUP;  IAV (Islanda), SALINI IMPREGILO ( Italia); DAVID ENGINEERS (Israel); ÓBUDA GROUP (Ungaria); REINHOLD A. BACHER (Austria); ORLEN ASFALT SP. Z O.O. PLOCK – BUCHAREST SUBSIDIARY (Polonia); NIRAS FIRE SAFETY ENGINEERING (Danemarca), CÉH GROUP (Cehia).
www.constructii.contractor.com.ro

Contact presă:
Florentina Cojocaru
florentina.cojocaru@abplus.ro
M: 0740-117-598

Sus