Oferte locuri de munca top

Contracte rutiere de 24 mil euro, semnate

Au fost semnate contractele pentru lucrările de modernizare a două tronsoane de drumuri județene din Suceava.

Suma valorilor estimate ale contractelor este de 24 milioane de euro.

Finanțarea lucrărilor este prin fonduri guvernamentale nerambursabile, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

DJ 209B, Văleni – Stânișoara – Iesle – limită județ Neamț, km 19+000-33+600, județul Suceava

Contractul a fost semnat între Consiliul Județean Suceava și asocierea Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi (lider de asociere), Rutier Conex XXI SRL și Mavgo Holding.

Asocierea de firme va elabora documentația tehnică actualizată (PT, DDE și asistență tehnică din partea proiectantului) și execuția lucrărilor de construcții pe un traseu de 14,6 km.

Pe traseu vor fi realizate două noi poduri, alte șase poduri vor intra în reparații, 110 podețe vor fi construite și vor fi instalați parapeți pe o lungime de 9,4 km.

Criteriul de atribuire a fost „cel mai bun raport calitate-preț”.

Durata contractului este de 28 de luni, din care 3 luni pentru serviciile de proiectare și 25 de luni pentru execuția lucrărilor. Durata garanției este de 36 de luni.

Strabag si Erbasu lupta pentru contractul de amenajarea a unor strazi

Modernizare DJ 174C, km 0+000 – 3+660 Panaci – Bilbor, judetul Suceava

Un alt sector de drum, cu o lungime de 3,6 km, va fi modernizat de asocierea de firme Constructii Montaj AG (lider de asociere) și CTT Construcţii Safe.

Drumul județean DJ 174C este situat în extremitatea nordica a munților Bistritei si se desfasoara pe un versant impadurit, incepand de la baza lui si pana la creasta, la limita dintre judetele Suceava si Harghita.

În cadrul contractului sunt cuprinse lucrări de modernizare a tronsonului de drum județean, prin asfaltare, realizarea de podețe și lucrări de montaj a parapeților pe o distanță de 2,9 km.

Pe întreg traseul, DJ 174 C este din pământ, iar datorită agenților de mediu, a lipsei fondurilor pentru modernizare, întreținerea curentă, repararea și remedierea părților degradate au făcut ca drumul să fie impropriu circulației rutiere în condiții de confort și siguranță. Pe perioada de iarnă, pe acest drum circulația este închisă.

Criteriul de atribuire a fost „cel mai bun raport calitate-preț”.

Durata contractului este de 24 de luni.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus