Oferte locuri de munca top

Contracte pentru lucrari de infrastructura apa, semnate

Au fost semnate două noi contracte din cadrul proiectului de peste jumătate de miliard de euro pentru modernizarea infrastructurii de apă din județul Iași.

Cele două contracte vizează loturile 2 și 3 pentru extindere a sistemului de apă și canalizare în Zona Metropolitană a municipiului Iași – zona Sud.

Lotul 2

Localităţile Miroslava, Balciu, Valea Adâncă, Horpaz, care fac parte din Miroslava, vor beneficia de o reţea de canalizare modernizată şi extinsă pentru a răspunde corespunzător nevoilor acestor comunităţi.

Execuția lucrărilor va fi realizată de Casrep S.R.L. din Iaşi. Acesta va lucra cu UT4FB Control S.R.L., Rekainstal Shop S.R.L. şi Foraj Dacia MBM S.R.L., ca subcontractori.

Valoarea contractului este de 28.430.517 lei fără TVA.

Durată de execuție este de 20 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

Proiect de peste 27 mil euro, disputat de 5 ofertanti


Lotul 3

Va fi extinsă reţeaua de canalizare din localităţile Chicerea şi Goruni şi se va construi o conductă de aducţiune apă potabilă ce va deservi localităţile Dancu, Holboca, Țuțora, Chipereşti şi Osoi.

În localitatea Osoi va fi înfiinţată o gospodărie de apă și vor fi construite reţele noi de alimentare cu apă şi rețele de canalizare.

Execuția lucrărilor va fi realizată de Daroconstruct S.R.L. (lider de asociere), Geprocon SA (partener) şi General Tehnic SRL, Revivo SRL, Virtual Business SRL şi Iovidia Com SRL (sub-contractori).

Valoarea contractului este de 64.409.048 lei fără TVA.

Durata de execuție de 25 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

Contractele sunt finanțate în proporție de 94% din fonduri publice nerambursabile, din care 85% din Fondul de Coeziune, 13% bugetul de stat și 2% bugetul local. Cofinanțarea de 6% este asigurată prin credit BERD de către Apavital S.A.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Aminim faptul că a fost semnat contractul și pentru lotul 1 de lucrări, de către Apavital SA, autoritate contractantă în cadrul acestui proiect, și Conest SA. Valoarea contractului pentru Lotul 1 este de 78.208.584 lei fără TVA. Durata de execuție este de 25 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie 2022

 

Sus