Oferte locuri de munca top

Contracte de proiectare pentru noi conducte atribuite de Engie

poza-5Engie România a anunţat la sfârșitul săptămânii trecute atribuirea unui contract pentru proiectare și asistenţă tehnică pentru lucrări de reabilitare/sistematizare/optimizare sistem distribuţie și înfiinţare distribuţii noi gaze naturale.

Contractul este împărţit pe mai multe loturi din care:

Lotul 1 cuprinde zona București , Ilfov;

Lot 2 – judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi, Brăila, Tulcea, Ialomiţa, Călărași, Constanţa; Lot 3 – judeţele Argeș, Dâmboviţa, Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj;

Lot 4 – judeţele Prahova, Brașov, Covasna.

In cadrul lotului 5 sunt incluse proiectare și asistenţă tehnică aferente înfiinţării distribuţii noi gaze naturale jud.Constanţa. în cadrul lotului 6 Engie România a inclus servicii de proiectare lucrări conexe (Proiectare subtraversare CF, Proiectare paralelism CF, Proiectare subtraversare ape, Proiectare supratraversare ape, etc.).

“Serviciile de proiectare sunt strict necesare desfășurării în condiţii de deplină siguranţă și securitate a activităţii entităţii contractante și servesc îndeplinirii obiectului de activitate al acesteia, acela de operator de distribuţie gaze naturale.”, arată autoritatea contractantă.

Valoarea totală finală a contractelor atribuite se ridică la peste 33,3 milioane de lei plus TVA.

Câștigătorii lotului 1 sunt Coni SRL Mănești, Miral Instal Company București și SC Tractebel Engineering SA. Valoarea de atribuire a lucrărilor este de 8,8 milioane de lei în scădere de la estimarea iniţială de aproape 10 milioane de lei. Lotul 1 de lucrări poate fi subcontractat.

IRIGC întreprinderea de Reparaţii și Instalaţii Gaze și Construcţii Impex S.R.L. este firma câștigătoare a lotului doi al procedurii. Valoarea de atribuire este de peste 2,3 milioane de lei plus TVA în scădere cu aproape 400 de mii de lei faţă de valoarea estimată iniţial.

La procedura de atribuire pentru lotul 3 au participat cinci agenţi economici din care patru au depus oferte admisibile. Câștigătorii sunt Coni SRL Mănești, Tractebel Engineering SA București, SC Antorest Activ SRL București. Serviciile atribuite au o valoare de 6,9 milioane de lei plus TVA în scădere de la 8,2 milioane de lei plus TVA.

Lotul 4 a fost atribuit către trei proiectanţi pentru o valoare totală de 14,5 milioane de lei în scădere de la 15,4 milioane de lei valoarea estimată iniţial.

La procedură au participat cinci agenţi economici din care patru au depus oferte declarate admisibile.

Câștigătorii pentru lotul patru sunt: General MPM Impex SRL București, Coni SRL Mănești și firma Instant Construct Company SA București.

De asemenea, Instant Construct Company este firma câștigătoare pentru lotul cinci al procedurii care include proiectarea de lucrări în judeţul Constanţa, fiind și singurul proiectant care a depus o oferă admisibilă. Valoarea de atribuire a lotului 5 este de 890 de mii de lei plus TVA în scădere de la estimarea de 1,3 milioane de lei plus TVA.

Contractele nu pot fi subcontractate cu excepţia lotului 1 de lucrări.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus